Ширинии «Маҳин»

Творог – 500 гр
Қулфинай – 200 гр
Шоколад – 50 гр
Банан – 2 дона 
Шир – ½ истакон 
Қаҳва – 2 қошуқ 
Банан ва қулфинайро дар алоҳидагӣ майда реза карда, творогро  бо миксер лат мезанем ва ба он 2 қошуқ қаҳваи бо шир омодашударо мерезем. Зарфи дилхоҳро гирифта, дар навбати аввал ба он бананро мегузорем, сипас, қулфинай, шоколади аз турбтарошак гузаронидашуда, ва творогро рӯи ҳам мегузорем. Ин амалро дубора такрор намуда аз болояш шоколадро мепошем. Дар охир ба яхдон муддати 7 соат мегузорем ва пеш аз  истеъмол бо қулфинай ва банану шоколад оро медиҳем.

Добавить комментарий