Хӯриш бо зайтун

Чӯбчаҳои харчанг (крабовые палочки) – 8 дона
Тухм – 3 дона
Панир – 150 гр
Сирпиёз  – 2 дандона 
Зайтун – 8 дона
Шибит – 1 бандча
Майонез – 1,5 қошуқ
Дар навбати аввал тухмро дар об пухта мегирем. Пас аз пухтан тухм панир ва сирпиёзро аз турбтарошаки дандонаш хурд мегузаронем. Майонезро илова намуда омехта мекунем.  Маҳсулоти мо бояд тарзе бошад, ки аз он лӯлачаҳо сохта шавад. Чӯбчаҳои харчангро дар зарфи алоҳида аз турбтарошак мегузаронем. Маҳсулоти омехташударо каме ба даст гирифта, ба дохилаш зайтуни аз донакҷудошударо мегузорем ва лӯлача сохта, ба чӯбчаҳои харчанги майдакардашуда гузошта, болояшро бо он мепӯшем. Ба лаъличаҳо чида бо шибит оро медиҳем.

Добавить комментарий
Маҷалаи №6-2019