Торти «Идона»

Орд – 1 истакон
Шакар – 1 истакон 
Тухм – 3 дона 
Қаймоқ – 200 гр
Ширқиём – 1 қуттӣ
Моддаи ковоккунанда – 0,5 қошуқча
Равғани маска -200 гр 
Шоколад – 300 гр
Тарзи омода кардан: Шакарро бо тухм то кафк шудан лат зада, ба он қаймоқ, ним қуттӣ ширқиёмро илова намуда, омехта мекунем. Дар охир орд ва моддаи ковоккунандаро ҳамроҳ карда, хамир омода месозем. Хамирро ба се қисм тақсим намуда, ҳар яки онро дар алоҳидагӣ дар қолаби пухтупазӣ андохта, дар тафдони 180° дараҷа гармӣ муддати 15 дақиқа мепазем.  
Барои омодасозии крем ба мо ним қуттӣ ширқиём ва равғани маска лозим меояд. Ҳардуи онро то якранг шудан лат мезанем ва ба ҳар қабати торти пухташуда молида, онро рӯ ба рӯ мегузорем. Барои ороиш 300 грамм шоколадро об карда, болои тортро оро медиҳем. 

(Акс ва мавод аз интернет истифода шудааст)

Добавить комментарий