Хӯриш аз панир

-Суфраи “Сафо”-
Панир (сахт) – 200 гр
Гулкарам – 500 гр
Сирпиёз – 2 дандона
Сиркои 9% - 2 қошуқ
Майонез – 150 гр
Шибит – 2 бандча
Мурч ва намак мувофиқи тамъ
Гулкарамро майда карда, дар намакоби ҷӯшидаистода меандозем ва сирко илова мекунем ва муддати 6-7 дақиқа мепазем. Панирро аз турбтарошаки дандонаш калон мегузаронем ва шибитро майда реза мекунем. Ба майонез сирпиёзи майдакардашударо илова карда, ба хӯриш ҳамроҳ карда бо мурч ҳамаи онро омехта мекунем. 15 дақиқа нигоҳ медорем ва пас онро ба лаълиҳо мегирем. 

Добавить комментарий